Translate my page to your own language

lördag 31 oktober 2009

Nya Chunky-pages!

Jag gjorde några chunkies!

Det är kort i storlek 10 x 10 cm / 4x4 inches.
De ska vara ganska tjocka, som glasunderlägg av papp ungefär, och ha garner eller tygremsor på sidan eller nertill och även någon form av hängen. Tex metallhänge eller pärlor mm...
De båda korten här ovan gjorde jag till Bevie i USA

som tack för en del material hon skickat till mig med posten.

Men höstkortet ovan gjorde jag till mig själv. Älskar att göra kort på höst-temat eftersom detta ju är min favorit-tid på året. Det har det alltid varit :)

Även det här behåller jag själv eftersom jag blev så nöjd med det. Pappret som jag använt till klänning ser så härligt transparent ut! Lyckades verkligen klippa till det så att det passade in... :)Annars brukar jag ju byta bort det mesta jag gör. Men en liten "Private Collection" har jag hemma!

6 kommentarer:

Penselkvinnan; sa...

Vilka vackra kort du gjort! Älskar också hösten med alla färger. Vi mår bra både dottern o jag. Ha det så gott

Suzan sa...

Åh, den sista var så vacker!

Vet du om att du har det inställt med verifieringskod när man kommenterar? as-irriterande !! :(

Ha en trevlig söndag!
/Suz

Sussie sa...

Tack för kommentarerna båda två. :)
Ska kolla mina inställningar sen när jag är hemma igen...

Helena sa...

Har läst ikapp mig här inne hos dig nu en stund.... Vad duktig du är på att få ihop fina kort. Själv har jag decoupagat lite idag.... Lite tidskriftshållare och så ett kort till en god vän. Men jag kommer INTE upp på din nivå! Varför extralya??? Låter jättemasigt men verkar ju gå bra!
Kramelikram!

Tatsi sa...

Eiköhän meillä kaikilla korttientekijöillä ole pieni oma kokoelma, johon tulee aika ajoin jätettyä joku kortti, johon itse on tosi tyytyväinen. Kauniita olet tehnyt!

Lycke sa...

Men klart du ska behålla några själv också!!!!!!! Skulle ha betalat en del slantar för de du viasr ovan(om jag haft några...ehh), så tänk på det - det är ljuvliga grejer du gör...så den dagen jag kan byta något med dig är jag glad!!!!!!!!!!!!
Du är väldigt begåvad goa du!

Kramhögar Lycke