Translate my page to your own language

söndag 14 mars 2010

ATC`s!

Här är iallafall två av de ATC´s som jag gjorde igår.
Kallar dom viktorianska damer, men i det här fallet är
det kläder i Jugend-stil :)
:)


5 kommentarer:

Penselkvinnan; sa...

Jugendstilen är nåt jag gillar, poslin, lampor inredning ja allt. Vad tyckte du om melodifestivalen? Jag tycker rätt låt vann för en gångs skull. Ha de bra....... har våren kommit förresten, här nere är den på gång

till-vidas-ara sa...

Tack kära du för de fina veranda-bilderna!!! Blev så glad, för det har inte varit så många som skickat in något - de har väl annat att göra på helgen - (flin)
Älskar verkligen dina kort och önskar jag hade något att byta till mig ett med! De är verkligen konstnärliga och har en alldeles speciell känsla många av dem - helt ärligt!!! Du skulle tjäna pengar på att sälja dem får jag för mig - men det är säkert mycket jobb med dem!

Massa kramar Lycke

Sussie sa...

Tack båda två för Era kommentarer! :)
Jag har tyvärr inte kunnat komma in och svara för jag har lite problem med min dator. Sitter på biblioteket nu...
Jag tittade bara lite grann på melodifestivalen måste jag erkänna så jag missade låten som vann. Annars tyckte jag väldigt mycket om Darin och Andreas Johnson. :)
Roligt att höra att mina kort är fina, det är en hel del pyssel med dom. Hoppas på att göra konst i tavelformat senare och då kanske jag kan sälja ngt en vacker dag... Kram på Er och ha en härlig dag! Hörs igen! :)

Anonym sa...

Ohhh wow !! love these both, excellent collage work pieces
hugs June x

Sussie sa...

Thank you so much for your kind comment! Very much appreciated :)
Hugs Susan