onsdag 30 september 2009

Viktresan!

I morse blev det denna frukost: Exotisk fruktsallad och Valios goda ananasyoghurt.
Äntligen går jag neråt! Ok, bara ett kilo men ändå...!
Så nu väger jag 107,4 !
Men första dagarna höll jag på att bli desperat igen... Deppad rent ut sagt.
Jag gick först upp till 109,7 kg! :(
Det var då jag bestämde mig för att köra med någon form av kalori-och dietprogram, så nu har jag har gått med i Aftonbladets Viktklubb och kör nu med deras program på datorn. Det har jag gjort förut också och tycker att det är super. Förra gången jag körde det var när jag bodde i Stockholm och då gick jag ner tre kilo per vecka de första veckorna...
Nu har jag gått ned ett kilo på ett par dagar. Jag började i måndags och ska väga mig igen nästa måndag. Eller åtminstone skriva in min vikt då igen. För låta bli att väga mig kommer jag nog inte kunna låta bli att göra. :)
Igår blev det müsli, lättmjölk och hallon plus en blåbärssmoothie :D
Motionen har det inte alls gått bra med tyvärr.
Men från och med nästa vecka är jag ju i utbyteslägenheten i 1,5 månader så då har vi bestämt att jag sticker ut samtidigt som Anders och tar bussen till simhallen och gymmet i Ludvika.
Det är ju liksom inget kul att sitta i en tom lägenhet hela dagarna så på sätt och vis är det nog bra att jag inte har något annat att tänka på än motionen och matlagningen.
För det är ju som svårast i början...
Nu ska jag hitta lite läckra recept i Viktklubbens receptbank och printa ut dem lite senare på biblioteket. Och planera maten för veckan.
Ha en underbar dag! :D

2 kommentarer:

Penselkvinnan; sa...

Heja, heja rätt vad det är har du nått ditt mål.Ha de bra!

SusanLotus sa...

Tack ska du ha!
Hoppas att du har rätt och tack för ditt stöd! :)
Ha det så bra du med!